Info om køb af hvalp

En hvalp fra kennel Loevhoejs:

       

Det er en stor beslutning, at finde sin nye bedste ven. Overvejelserne kan være mange....  skal det være en

-   egnet agilityhund

-   jagthund

-   udstillingshund

-   eller bare en dejlig børneglad familiehund


Da hvalpene er opvokset hos mig, kender jeg til deres sind og temperament. Jeg hjælper derfor gerne til med, at vælge den perfekte hvalp til netop jer.

Da jeg aldrig kan sætte nogen garanti for hvalpens videre udvikling, sælger jeg som hovedregel mine hvalpe som familiehunde.

 

Når du køber en hvalp fra Kennel Loevhoejs                                                får du:


  •         stamtavle fra Dansk kennel klub
  •         chipmærkning og registreing i Dansk hunderegister
  •         Dansk Kennel Klub købskontrakt
  •         sundhedsbog fra dyrlægen
  •         en hvalp der er vaccineret og ormekursbehandlet
  •         billeder fra hvalpens opvækst
  •         et hæfte med oplysninger om den første tid i hjemmet
  •         kvalitets foder til den første uge samt fodervejledning   
  •         en personlig genstand med duft fra mor
  •         diverse hvalpeartiklerMine hvalpe vil vokse op i stuen og vil derfor være bekendt med lyden af støvsugeren, tv, ringklokken, vaskemaskinen, føntørre og andre dagligdags lyde.

Hvalpen vil være tilvænnet sin sele/snor, have været i haven, og have prøvet at køre bil.

Hvalpen vil desuden have været i menneskehænder og i samvær med børn og andre hunde mange gange dagligt. Hvalpen vil være opvokset i et rent og røgfrit miljø.

De hunde jeg bruger i avl er godkendt efter DKK regler. Men udover det har jeg også valgt at få øjenlyst og patella undersøgt mine avlsdyr og nogle af dem vil være  udstillet flere gange inden de indgår i avl. Jeg prioterer sundheden højt og der bliver derfor kun anvendt sunde dyr med tilfredsstillende resultater i mit avl. I har mulighed for at se alle sundhedspapirerne fra mor hunden til hvalpene.

Når hvalpene er 3 uger, indbetales der et reservationsgebyr på 3000 kr. som modregnes købsprisen ved afhentning af hvalpen.

Du kan komme og besøge din hvalp fra den er 3 uger gammel og lige så ofte du lyster efter aftale.

Jeg forventer, at I har set jeres hvalp et par gange inden hvalpen flytter hjemmefra og at mine hvalpe kommer til gode, kærlige og blivende hjem.Hvorfor Dansk kennel klub?

En Cavalierhvalp, der er stambogsført i DKK (Dansk Kennel Klub) og dermed også FCI-registreret, ligger ofte lidt over prisen på hvalpe, der er stambogsført i andre klubber, DRU, DDH eller er uden stamtavle. Bag en DKK Cavalierhvalp ligger mange års arbejde med racen og dens sundhed. De sidste 10 år med et omhyggeligt avlsprogram, der sigter mod at avle hunde med så gode hjerter som muligt.

 

Med en DKK-hund får du en pålidelig stamtavle i 5 generationer – op til 8 generationer kan ses på Hundeweb. Køber man en hund med ukendte aner, ved man reelt ikke hvad man anskaffer sig.

 

DKK's opdrættere er veluddannede og du kan derfor  få råd og vejledning af opdrætteren,   også efter købet.

 

DKK kommer på besøg hos opdrætterne for at sikre, at der er ordnede forhold for både hvalpe og voksne hunde og at opdrætteren overholder den gældende lovgivning.

 

Husk på at, anskaffelsesprisen er den mindste del af de udgifter der er forbundet med at have hund,  set over den årrække du kan forvente at den lever. En billig hund kan risikere at blive en meget dyr hund i dyrlægeregninger i det lange løb. Forsikringer, vaccinationer, dyrlæge, foder, tilbehør, feriepasning og meget mere vil koste uanset om det er en dyr eller billig hund.